Hitta dina rötter med DNA-test

Att utforska våra förfäder med DNA-test är dagens trend över hela världen. Tack vare utvecklingen av analytisk teknik kan vi utnyttja våra tjänster mer effektivt. Vi erbjuder ett lättanvänt testpaket för att ta prov direkt hemma. Vi skickar resultaten om cirka 2 veckor direkt till din e-post.

Klicka här för att läsa nybörjarens guide till DNA-test för ens ursprung i världen.

Viktigt: Observera att easyDNA inte ger rådata för detta ursprungstest.

Hur ser mina förfäders genetiska karta ut?

Den genetiska kartan ser på din historia med tre huvudpunkter:

Den genetiska kartan ser på din historia med tre huvudpunkter:

Hur nära matchar ditt genom med olika populationers genom? Med hjälp av kartan hittar testet platsen där genomet liknar ditt. Färgkoder ger dig också information om hur starkt ditt genom matchar platsen i fråga. Vi berättar också genetisk historia om referensgrupper ditt genom matchar. Förutom kartan ger resultaten också information om hur förfäderna har rest till platsen i fråga. Detta kommer säkert att ge dig ny och överraskande information om din livshistoria. Dessutom presenteras data och information med utmärkta diagram som hjälper dig att förstå resultaten på ett nytt sätt.

Se ett exempel på DNA-ursprungstestrapport här.

Vill du undersöka din förhistoria mer exakt än förut. Vi erbjuder för en liten extra kostnad en omfattande specialrapport som kommer att fungera som ett certifikat för din familjhistoria. Specialrapporten innehåller tabeller och procentandelar av resultat som beräknats. Dessutom får du en individuell rapport som matchar din DNA-profil med varje geologiskt område. Se här hur specialrapporten ser ut.

Specialistrådgivning

Vi erbjuder också professionellt stöd för bearbetning av resultat. När du har bekantat dig med dina resultat kan du gå på telefonkonferens för ta reda på vikten av dina resultat. Konferensen tar 15 minuter och du kan köpa den efter du fått resultaten, för en kostnad av 75 euro.

Kvaliteten av EasyDNA-test förseglade med ackreditering.

Proverna testas i ett ackrediterat laboratorium (ISO17025 certifierad). Detta är en indikation att du kan lita på den höga kvaliteten av resultaten.

Det globala DNA-testet hjälper dig att hitta till alla kontinenter:

  • Till Afrika
  • Till Europa
  • Till Asien
  • Till Amerika

Som databas använder vi FoGG DB™-databas, som innehåller all nödvändig genetisk information som behövs för en omfattande genetisk analys. Tack vare detta kan vi bygga en detaljerad karta över ditt arv. Se här hur kartan ser ut.

Se även det unika GPS Origins™ DNA-testet.

Ett avancerat test som identifierar dina förfäder med den mest känsliga metoden. Ge noggrann information om dina förfäder, i enlighet med demografiska strukturer, städer och länder. Läs mer om GPS-testet.

Se även andra DNA-tester för släktforskning här.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.