Cancergener

Order Now 3990 SEK

Ärftlighet är en betydande faktor i utvecklingen av vissa cancerformer. Många människor är ovetande om just jag har en genetisk predisposition för dessa. Nuförtiden vet vi om en grupp olika gener som ökar risken för att utveckla vissa cancerformer. Denna kunskap kan vara en betyande och viktig information i livet.

Mikrobiom

Order Now 1950 SEK

Är din mage så frisk som du tror? Vår hemmamikrobiomtest kan hjälpa dig att förbättra din maghälsa genom att förse dig med detaljerad information om överflöd av magbakterier och instruktioner om hur du ska uppnå och upprätthålla en balanserad mikrobiell kultur. Resultat för detta test skickas till er via e-post inom 15-20 arbetsdagar efter att laboratoriet tagit emot ert avföringsprov.

Gentest

Order Now 2890 kr

Beställ ett gentest och avgör dina risker att bli sjuk. Genetiska test har tack vare avancerad teknik och vetenskaplig forskning gjort det möjligt för alla att utforska sina egna gener. Nu kan alla få tillgång till sitt eget arv. EasyDNA erbjuder gentest som du kan använda för att avgöra din risk för allmänna sjukdomar. Med denna information kan du fokusera din uppmärksamhet på ett hälsosamt liv och minska risken för sjukdomar.

Celiaki gentest

Order Now 1590 kr

Celiaki är en autoimmun sjukdom, när man föds så vet man att det kan påverka vissa typer av gener. Vi erbjuder ett nytt gentest, som tar reda på om sjukdomen är ärftlig.

Laktosintolerans gentest

Order Now 1490 kr

Får du besvär, när du använder mjölkprodukter? Får du ont i magen, är den svullen och fungerar den konstigt? Du kanske har laktosintolerans, det betyder att man har lägre nivå av enzymer i tunntarmen, som kallas för laktas och som man behöver för att mjölksockret kan sönderdelas och tunntarmen kan ta upp det igen. Ta reda på det fort och smidigt med hjälp av gentestet.

Hudens DNA-test

Order Now 1590 kr

DNA-test för huden, är den bästa lösningen för bra hudvårds kvalite. Med hjälp av testet, så får du information, om din huds egenskaper och åldrandets egenskaper, som har att göra med ärvda gener. Testet är ny och innovativ, lösning för bättre hudvård.

Diet och näring DNA-test

Order Now 1890 kr

Är du trött på att försöka att gå ner i vikt, utan resultat? Diet- och näring DNA-testet hjälper dig att ta reda på vad som inte, går rätt till, när det inte fungerar, att gå ner i vikt.

DNA-test utforskning för barn

Order Now Från 1390 kr

Ta reda på hur dina barns gener influerar deras personlighet och vad de har fallenhet för med vårt DNA-utforskningstest för barn.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.