Gentest

Order Now 2660 kr

Tänk dig om du skulle kunna ta reda på risken att utveckla en viss sjukdom genom att avkoda informationen som finns i ditt DNA! EasyDNA erbjuder innovativa gentest för att du ska kunna ta kontrollen över din hälsa och ditt välmående.

Celiaki gentest

Order Now 1590 kr

Celiaki är en autoimmun sjukdom, när man föds så vet man att det kan påverka vissa typer av gener. Vi erbjuder ett nytt gentest, som tar reda på om sjukdomen är ärftlig.

Laktosintolerans gentest

Order Now 1490 kr

Får du besvär, när du använder mjölkprodukter? Får du ont i magen, är den svullen och fungerar den konstigt? Du kanske har laktosintolerans, det betyder att man har lägre nivå av enzymer i tunntarmen, som kallas för laktas och som man behöver för att mjölksockret kan sönderdelas och tunntarmen kan ta upp det igen. Ta reda på det fort och smidigt med hjälp av gentestet.

Hudens DNA-test

Order Now 1590 kr

DNA-test för huden, är den bästa lösningen för bra hudvårds kvalite. Med hjälp av testet, så får du information, om din huds egenskaper och åldrandets egenskaper, som har att göra med ärvda gener. Testet är ny och innovativ, lösning för bättre hudvård.

Välbefinnande DNA-test

Order Now 1790 kr

Hur är du som person? Vilka är dina ärvda kraftegenskaper? I samband med generna och miljön, så påverkar det din hälsa och välbefinnande. Ta reda på vilka efekter, generna har. Beställ välbefinnande DNA-testet.

Diet och näring DNA-test

Order Now 1890 kr

Är du trött på att försöka att gå ner i vikt, utan resultat? Diet- och näring DNA-testet hjälper dig att ta reda på vad som inte, går rätt till, när det inte fungerar, att gå ner i vikt.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.