Cancergener

Order Now 3990 SEK

Ärftlighet är en betydande faktor i utvecklingen av vissa cancerformer. Många människor är ovetande om just jag har en genetisk predisposition för dessa. Nuförtiden vet vi om en grupp olika gener som ökar risken för att utveckla vissa cancerformer. Denna kunskap kan vara en betyande och viktig information i livet.

Gentest

Order Now 2890 kr

Beställ ett gentest och avgör dina risker att bli sjuk. Genetiska test har tack vare avancerad teknik och vetenskaplig forskning gjort det möjligt för alla att utforska sina egna gener. Nu kan alla få tillgång till sitt eget arv. EasyDNA erbjuder gentest som du kan använda för att avgöra din risk för allmänna sjukdomar. Med denna information kan du fokusera din uppmärksamhet på ett hälsosamt liv och minska risken för sjukdomar.

Celiaki gentest

Order Now 1590 kr

Celiaki är en autoimmun sjukdom, när man föds så vet man att det kan påverka vissa typer av gener. Vi erbjuder ett nytt gentest, som tar reda på om sjukdomen är ärftlig.

Laktosintolerans gentest

Order Now 1490 kr

Får du besvär, när du använder mjölkprodukter? Får du ont i magen, är den svullen och fungerar den konstigt? Du kanske har laktosintolerans, det betyder att man har lägre nivå av enzymer i tunntarmen, som kallas för laktas och som man behöver för att mjölksockret kan sönderdelas och tunntarmen kan ta upp det igen. Ta reda på det fort och smidigt med hjälp av gentestet.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.